Fotogalerij

This is a bridge
This bridge is very long
On the road again
This slideshow uses a JQuery script adapted from Pixedelic

TestTest (4)

Verhuur

Beurzen – Cursussen - Trainingen – Congressen - Seminars – Workshops - Vergaderingen –Exposities - Presentaties - Lezingen - Heisessies

Kulturhus De Borg is multifunctioneel van opzet. Dit betekent dat er diverse ruimtes zijn waar verenigingen, instellingen en bedrijven gebruik van kunnen maken. Er is de mogelijkheid om naast de grote zaal (St. Jan Zaal) ook diverse kleinere ruimten te huren en daardoor is het Kulturhus uniek voor het houden van symposia met workshops.

Ook is de verhuur en catering van twee vergaderzalen mogelijk! Er zijn nog meer mogelijkheden om aan uw wensen tegemoet te komen, neem voor meer informatie contact op met De Borg, Bel even of neem contact op via onderstaand mailadres.

info@kulturhusbabberich.nl