Welkom

Kulturhus De Borg in Babberich is een multifunctioneel gebouw voor de inwoners van Babberich en omgeving. Het Dorpshuis, de basisschool en de kinderopvang vormen de kern van het Kulturhus. Het is het middelpunt van een bloeiend verenigingsleven.

Iedereen kan er terecht voor informatie, ontspanning, sport, uitgaan en zorg. De Jan Buiting Foyer is een uitstekende plaats voor contacten binnen de gemeenschap, een ideale plek om met een kop koffie de krant te lezen en indien gewenst te internetten.

De Borg is het dorpshart van Babberich waar alle bewoners zich thuis moeten voelen. Wij staan open voor alle ideeën die in het Kulturhus georganiseerd kunnen worden.

Jubileumconcert Drumfanfare St. Jan

Tekst over het Jubileumconcert

Voor grote bijeenkomsten beschikt De Borg over een multifunctionele zaal van 308 m2. In deze moderne, lichte zaal kan een groot podium naar uw wensen worden opgebouwd en is er basisgeluid en –verlichting; een beamer is ook beschikbaar.

Tevens is de zaal door de flexibele tussenwanden te vergroten met twee vergaderzalen van elk 37 m2. Mocht dit nog niet genoeg zijn dan bestaat de mogelijkheid om de foyer van 115 m2, die voorzien is van een bar, erbij te betrekken zodat het totale oppervlak op 497 m2 komt.

De Borg beschikt over twee vergaderzalen van 37 m2 die door middel van het verwijderen van een flexibele wand aan elkaar gekoppeld kunnen worden tot één zaal van 74 m2.

Daarnaast beschikt De Borg over een foyer met moderne bar.