• stjan
  • Sportparkdebuitenboom
  • Dorpshuis St Jan
  • Gelderland
  • St. Franciscuskerk / 's-Heerenhof (foto Fred van den Heuvel)
  • Basisschool St. Franciscus (foto Fred van den Heuvel)
  • A12 Autobaan (foto Fred van den Heuvel)
  • Betuwelijn (foto Fred van den Heuvel)
  • Kasteel Halsaf (foto Fred van den Heuvel)
  • Lotjeshoeve (foto Fred van den Heuvel)
  • Sportpark De Buitenboom (foto Fred van den Heuvel)

Samenkomen

Kulturhus De Borg is het kloppend hart van het dorp en dat komt vooral omdat mensen hier samenkomen. Hebt u uw kind naar school of peuterspeelzaal gebracht en wilt u nog even met uw buurvrouw napraten? In de foyer drinkt u een gezellig kopje koffie met elkaar.

Wilt u een afspraak maken voor een goed overleg op een gezellige plek: de foyer is licht en helder en biedt toch voldoende ruimte om zonder overlast een gesprek te voeren. Vanuit de automaat bepaalt u zelf welke koffie u wilt.

De foyer wordt nog voorzien van een leestafel, dus wil u even uitblazen als u boodschappen hebt gedaan (de COOP-winkel wordt ernaast gebouwd) of wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws, schuif dan aan en praat erover. Een echt huiskamergevoel!