• stjan
  • Sportparkdebuitenboom
  • Dorpshuis St Jan
  • Gelderland
  • St. Franciscuskerk / 's-Heerenhof (foto Fred van den Heuvel)
  • Basisschool St. Franciscus (foto Fred van den Heuvel)
  • A12 Autobaan (foto Fred van den Heuvel)
  • Betuwelijn (foto Fred van den Heuvel)
  • Kasteel Halsaf (foto Fred van den Heuvel)
  • Lotjeshoeve (foto Fred van den Heuvel)
  • Sportpark De Buitenboom (foto Fred van den Heuvel)

Welkom

In juli 2011 werd Kulturhus De Borg opgeleverd aan de gebruikers van het gebouw waarna op 8 oktober 2011 de officiële opening plaatshad.

Kulturhus De Borg in Babberich is een multifunctioneel gebouw voor de inwoners van Babberich en omgeving. Het Dorpshuis de basisschool en de kinderopvang vormen de kern van het Kulturhus. Het is het middelpunt van een bloeiend verenigingsleven.

Iedereen kan er terecht voor informatie, ontspanning, sport, uitgaan en zorg. De Jan Buiting Foyer is een uitstekende plaats voor contacten binnen de gemeenschap en een ideale plek om met een kop koffie de krant te lezen en in een later stadium te internetten.

De Borg moet het nieuwe dorpshart worden van Babberich waar alle bewoners van Babberich zich thuis moeten voelen. Wij staan open voor alle ideeën die in het Kulturhus georganiseerd kunnen worden.