logo2

0316 - 712 051
fbig

Welkom

Kulturhus De Borg in Babberich is een multifunctioneel gebouw voor de inwoners van Babberich en omgeving. Het Dorpshuis, de basisschool en de kinderopvang vormen de kern van het Kulturhus. Het is het middelpunt van een bloeiend verenigingsleven.

Iedereen kan er terecht voor informatie, ontspanning, sport, uitgaan en zorg. De Jan Buiting Foyer is een uitstekende plaats voor contacten binnen de gemeenschap, een ideale plek om met een kop koffie de krant te lezen en indien gewenst te internetten.

De Borg is het dorpshart van Babberich waar alle bewoners zich thuis moeten voelen. Wij staan open voor alle ideeën die in het Kulturhus georganiseerd kunnen worden.

Jubileumconcert Drumfanfare St. Jan

Tekst over het Jubileumconcert

  • Uncategorized

This is a bridge
This bridge is very long
On the road again
This slideshow uses a JQuery script adapted from Pixedelic

TestTest (4)

Test
Test
Test
Test
Test
Test
Test
Test

3-gangen menu Caleidoz

IN KULTURHUS DE BORG TE BABBERICH. EEN SMAKELIJK, VERS BEREID 3-GANGEN MENU VOOR MENSEN…

Samenkomen

Default Image
Kulturhus De Borg is het kloppend hart van het dorp en dat komt vooral omdat mensen hier…
Alle artikelen

Beurzen – Cursussen - Trainingen – Congressen - Seminars – Workshops - Vergaderingen –Exposities - Presentaties - Lezingen - Heisessies

Kulturhus De Borg is multifunctioneel van opzet. Dit betekent dat er diverse ruimtes zijn waar verenigingen, instellingen en bedrijven gebruik van kunnen maken. Er is de mogelijkheid om naast de grote zaal (St. Jan Zaal) ook diverse kleinere ruimten te huren en daardoor is het Kulturhus uniek voor het houden van symposia met workshops.

Ook is de verhuur en catering van twee vergaderzalen mogelijk! Er zijn nog meer mogelijkheden om aan uw wensen tegemoet te komen, neem voor meer informatie contact op met De Borg, Bel even of neem contact op via onderstaand mailadres.

info@kulturhusbabberich.nl

Contactgegevens

Kulturhus De Borg
Babborgaplein 3A,
6909 DW Babberich
 
Telefoon: 0316 - 712 051